2016-12-06 12:34

ULTIMA ORA


Biserica Sf. Pantelimon din Capitală, cuprinsă de flăcări

 |  07:57
Biserica Sf. Pantelimon din Capitală, cuprinsă de flăcări

Șase autospeciale s-au deplasat pentru a stinge focul care a cuprins, luni seara, în jurul orei 20,30, turla Bisericii Sf Pantelimon din București.

Datorită faptului că turla este acoperită cu tablă, iar pentru stingerea incendiului a fost nevoie ca acoperişul să fie decopertat, intervenţia pompierilor s-a desfăşurat cu greutate, potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, informează Agerpres.

Fiindcă focul a fost foarte greu de stins, deoarece flăcările erau la mare înălţime, iar partea superioară a clădirii era construită din lemn şi acoperită cu tablă, o parte din turla bisericii s-a prăbuşit la numai două ore după venirea pompierilor.

Din primele cercetării rezultă că incendiul ar fi fost provocat de un scurt-circuit la instalația electrică. Pagubele materiale sunt însemnate, însă nu au existat victime, deoarece în biserică nu se afla nimeni la momentul izbucnirii incendiului, scrie realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-28

TAGURI: Sf.Pantelimon, biserică, incendiu, BucureștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incendiul izbucnit la biserica din satul Aluniș, stins Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit duminică, la biserica din satul Aluniș,... 04 Dec 2016 | (0)
Inedit: Biserica Catolică, amendată pentru fraudă Biserica Catolică din Norvegia a fost condamnată luni la plata unei amenzi de peste 110.000 de... 28 Noi 2016 | (0)