2019-03-22 14:49


Bistriţa: Un poliţist a lovit mortal un pieton şi a părăsit locul accidentului

 |  14:59
Bistriţa: Un poliţist a lovit mortal un pieton şi a părăsit locul accidentului

Unbărbat din satul bistriţean Baţa a fost lovit mortal, sâmbătă seară, în timp cetraversa DN 17 pe o trecere de pietoni, de o maşină condusă de un poliţistclujean care a fugit de la locul accidentului, dar care s-a predat ulterior laPoliţia din Gherla, acesta fiind reţinut.

Accidentuls-a petrecut pe o trecere de pietoni în localitatea Baţa, traversată de DN 17,drumul care leagă Transilvania de Moldova.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, MarianaPetroşanu, a declarat că că bărbatul în vârstă de 39 de ani a murit imediatdupă ce a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla un comisar şef de laPoliţia Rutieră a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

"Bărbatullovit de maşină a decedat. Şoferul nu a oprit, dar sătenii i-au găsit plăcuţelede înmatriculare ale maşinii şi ne-au anunţat. Când şi-a dat seama că nu le maiare, şoferul a oprit la Poliţia Gherla şi a anunţat că a fost implicat într-unaccident. Întrucât este vorba de un ofiţer superior, gradul lui fiind decomisar şef, dosarul va fi preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de ApelCluj", a declarat Mariana Petroşanu, potrivit căreia în acest dosarpoliţiştii din Bistriţa-Năsăud au colaborat cu cei din Cluj.

Potrivitunor surse din cadrul IPJ Cluj, poliţistul a susţinut în faţa colegilor săi căa fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat.

Conformsurselor citate, poliţistul care a comis accidentul este comisarul şef GheorgheTomescu care lucrează în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, la BiroulDrumuri Naţionale.

Purtătorulde cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Sebastian Dobrescu, adeclarat corespondentului MEDIAFAX că Gheorghe Tomescu a fost reţinut deprocurori pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea loculuiaccidentului, urmând să fie prezentat unei instanţe a Curţii de Apel Cluj cupropunere de arestare preventivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...