2017-01-16 15:19

ULTIMA ORA


Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL

 |  13:11
Blaga îi sugerează vicepreşedintelui Dacia Constantin Stroe să se alăture PDL

Secretarul general al PDL Vasile Blaga i-a sugeratvicepreşedintelui Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia, ConstantinStroe, să se alăture PDL, reprezentantul Dacia participând în calitate dereprezentant al mediului de afaceri la conferinţa de alegeri a conducerii PDLArgeş.

"L-amurmărit cu multă atenţie pe domnul Stroe, ne cunoaştem de la mijlocul anilor'90, am colaborat foarte mult profesional în acea perioadă. Dânsul, ca oameniiemblemă ai Argeşului, ai Piteştiului, spune că până azi nu s-a implicat înpolitică. Ştiu că vă iubiţi meseria, domnule Stroe, dar dacă vă implicaţi cândv-am rugat, altfel arătau Piteştiul şi Argeşul astăzi. Dar nu e târziu nici deazi înainte, domnule Stroe," a declarat Vasile Blaga la conferinţa dealegeri a PDL Argeş.

ConstantinStroe a apreciat deschiderea pe care au dovedit-o liderii PDL la solicitărilevenite din partea reprezentanţilor mediului de afaceri de-a lungul timpului sia spus că în "toţi aceşti 20 de ani" a păstrat o echidistanţăpolitică.

"Nuputeam să nu răspund invitaţiei care mi s-a făcut astăzi pentru că am bătut la uşaprimului-ministru şi de fiecare dată a răspuns prezent. (...) Am bătut la uşa doamneiministru Sulfina Barbu, care a avut o idee extraordinară cu lansareaprogramului Rabla. (...) Toţi aceşti oameni împart sărăcia, doi ani de zile deîmpărţit sărăcia. Eu am împărţit sărăcia zece ani. Le doresc ca perioada lor săse scurteze şi să ştiţi că veţi reseta economia pentru că veţi ieşi mult maiputernici după această perioadă deosebit de grea", a declarat ConstantinStroe.

PreşedintelePDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii ElenaUdrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, RobertaAnastase, şi deputatul Sulfina Barbu au participat la întâlnirea filialei Argeşa PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-11-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image