2018-12-14 22:30


Blaga, la DNA în dosarul corupției din vămi

 |  14:12
Blaga, la DNA în dosarul corupției din vămi

Fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, s-a prezentat, ieri, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul corupției din vămi.

Blaga a declarat, la Realitatea TV, că a stat aproximativ 10-20 de minute la sediul DNA, timp în care a oferit procurorilor anticorupţie lămuriri în legătură cu acea discuţie telefonică purtată cu Mircea Banias. "Am fost solicitat ca martor, după un telefon de la domnul Banias în care se plângea că i-a fost schimbat un director de la o Direcţie Judeţeană. Procurorii au cerut lămuriri, pentru că ştiau exact că nu a fost vorba de vreo intervenţie. Am stat aproximativ 10-20 de minute. Am arătat că am avut această discuţie, dar că nu am făcut nicio intervenţie", a spus Blaga, care a adăugat că a fost citat încă de săptămâna trecută pentru a veni la DNA.

Procurorii anticorupţie au audiat-o în 4 august, tot în calitate de martor, şi pe Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, în dosarul privind corupţia din Portul Constanţa Sud Agigea, în care este inculpat şi senatorul PDL Mircea Banias, dar şi fostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...