2017-01-19 11:11

ULTIMA ORA


Blaga: Niciodată nu am fost şi nu voi fi implicat în activităţi ilegale

 |  13:38
Blaga: Niciodată nu am fost şi nu voi fi implicat în activităţi ilegale

Secretarul general alPDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că se uită în ochii fiecărui român şispune că niciodată nu a fost şi nu va fi implicat în activităţi ilegale, elsusţinând şi că toate acuzaţiile de asociere a partidului cu fapte de corupţiesunt "minciuni".

Blagaa precizat, într-o declaraţie susţinută la sediul central al partidului, că"PDL respinge cu tărie asocierea sa cu orice faptă de corupţie din vamăsau din altă instituţie".

"Îi facemmincinoşi pe toţi cei care afirmă că vreodată acest partid a fost finanţat dinsurse ilegale", a adăugat secretarul general al PDL.

El a mai susţinut căexistă "o orchestrare" în jurul ideii că PDL ar sprijini corupţia dinanumite instituţii ale statului. "Nimic mai fals", a spus Blaga.

Fostul ministru deInterne a menţionat că miercuri au fost lansate anumite "bănuieli"faţă de activitatea sa. Vasile Blaga a adăugat că se uită "în ochiifiecărui român" şi afirmă că niciodată nu a fost şi nu va fi implicat înactivităţi ilegale, iar dacă cineva are "o bănuială, un document",atunci să se adreseze instituţiilor statului.

Liderul "ProLex", Vasile Lincu, a declarat, miercuri, că Regina, adică beneficiarulfinal al corupţiei din vămi, este PDL, de fapt mai multe persoane, el făcândacuzaţii privind numirea lui Vasile Blaga ca director la Direcţia Vamală Oradeaşi spunând că .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image