2017-01-21 00:16

ULTIMA ORA


Blaga: Nu am auzit când s-a fluierat startul în PDL, Boc şi-a anunţat primul candidatura

 |  14:38
Blaga: Nu am auzit când s-a fluierat startul în PDL, Boc şi-a anunţat primul candidatura

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat,marţi, pentru "Gândul", că nu a auzit când "s-a fluieratstartul" pentru competiţia internă din partid, el precizând că Emil Bocşi-a anunţat primul candidatura.

"Nu amauzit când s-a fluierat startul. Domnul Boc şi-a anunţat primul candidatura, euam fost al doilea", a declarat Blaga.

VasileBlaga a mai spus că sprijinul pe care Traian Băsescu i-l acordă lui Emil Boc nuîi va crea un dezavantaj în competiţia electorală.

"Eu amrespectat toate procedurile statutare. După CNC-ul de sâmbătă, când s-astabilit data alegerilor, aveam dreptul conform Statutului să încep discuţiile.Eu joi am început discuţiile cu colegii. La reuniunea de duminică domnul Bocşi-a anunţat primul candidatura, iar eu am fost al doilea. Camasta a fost ordinea. Nu cred că mă dezavantajează faptul că preşedintele adeclarat că-l susţine pe domnul Boc, domnul preşedinte are dreptul să aibă oopinie", a spus Blaga.

Ela menţionat că a participat duminică la "partea a doua" a întâlniriiliderilor PDL, cea în care s-a discutat despre Constituţie, în condiţiile încare în prima parte s-au discutat probleme de partid.

Preşedintelea menţionat, răspunzând unei întrebări, că şi-a exprimat susţinerea pentru EmilBoc, precizând că acesta este un om politic "onest".

Şefulstatului a spus că cei doi candidaţi anunţaţi pentru şefia PDL "s-augrăbit" şi, în aceste condiţii, trebuie să-şi scurteze campania. "Numi-a plăcut că s-a furat startul. Sunt un om cu multă experienţă în partid. Amcâştigat o moţiune în partid, contra Simonei Marinescu şi a lui Petre Roman, amcâştigat alegeri. Lansarea timpurie a competiţiei interne mă îngrijorează,pentru că acest partid trebuie să aibă ca prioritate guvernarea. Se creeazătensiuni inutile", a spus Băsescu.

Şefulstatului a menţionat că unul dintre candidaţi a început să strângă semnăturipentru susţinere deşi nu-şi anunţase oficial candidatura. El a menţionat căEmil Boc a trebuit, în condiţiile în care Vasile Blaga începuse să strângăsemnături, să-şi anunţe şi el candidatura, pentru că se lăsa impresia că va fiun singur candidat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image