2019-04-26 03:06


Blaga:Demisia din MAI, cea mai bună decizie pentru a nu lăsa umbră de neîncredere asupra instituţiei

 |  15:23

Secretarulgeneral al PDL Vasile Blaga susţine că demisia sa din funcţia de ministru alAdministraţiei şi Internelor a reprezentat cea mai importantă şi cea mai bunădecizie pentru a nu lăsa nicio umbră de neîncredere asupra instituţiei, încontextul aderării României la Spaţiul Schengen.

Întrebat,vineri, în timpul unei vizite în judeţul Covasna, dacă nu îi pare rău că ademisionat din funcţia de ministru al Internelor, Vasile Blaga a spus că a fostcea mai bună şi cea mai importantă decizie în contextul în care România vrea săadere la Spaţiul Schengen.

"Eucred că am luat cea mai importantă şi cea mai bună decizie, pentru că până laurmă suntem pe un parcurs extrem de serios de care ne-am achitat şi m-amachitat, zic eu, excepţional până acum, parcursul de aderare în SpaţiulSchengen şi nu este voie să laşi nicio umbră de neîncredere asupra uneiinstituţii. Din acest punct de vedere a fost o decizie bună...", a spusVasile Blaga.

Blagaa precizat că el ţine "foarte mult" la Ministerul Administraţiei şiInternelor.

VasileBlaga şi-a anunţat, în 27 septembrie, demisia de onoare din funcţia de ministrual Administraţiei şi Internelor, demersul său survenind protestuluipoliţiştilor din faţa Administraţiei Prezidenţiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-08-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG