2018-12-13 06:34


Boagiu către constructorii autostrăzii Timişoara - Arad: Ori lucraţi, ori ni se despart drumurile

 |  16:05
Boagiu către constructorii autostrăzii Timişoara - Arad: Ori lucraţi, ori ni se despart drumurile

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu,a cerut, vineri, constructorilor autostrăzii Timişoara - Arad să "încetezesă mai inventeze pricini" ca să întârzie lucrările, afirmând că după cumdecurg acestea nu crede că autostrada va fi terminată la timp.

"Ce văcer tuturor şi o să spun în continuare public este să încetaţi să mai inventaţipricină de oprit contractele şi de făcut claim-uri. Ori lucraţi sănătos şi serios, aşa cumlucraţi pe la dumneavoastră acasă, ori dacă nu ni se despart drumurile,pentru că înseamnă că în România nu ştim să lucrăm la fel de bine şi laaceleaşi standarde ca în ţările din care proveniţi", le-a spus Boagiuconstructorilor autostrăzii Timişoara - Arad.

Ea a afirmatcă firmele care lucrează la construcţia de autostrăzi în România au "nişteobiceiuri proaste" ce ţin de "claim-uri, extensii de timp şischimbări de soluţii".

"Nu maiavem timp de stat", a afirmat Boagiu.

Întrebatăde jurnalişti dacă este mulţumită de stadiul lucrărilor la autostrada Timişoara- Arad, Boagiu a răspuns că nu.

"Nu,faptul că este executată doar 44 la sută şi cu ochiul meu de constructor spuncă nu cred astăzi că aşa cum arată vor reuşi să o termine după cum suntmobilizaţi", a spus Boagiu, precizând că autostrada Timişoara - Arad artrebui dată în folosinţă la finalul anului 2011, lucrările urmând să fiefinalizate în trimestrul doi al anului viitor.

Boagiu aspus că înţelege că firmele de drumuri vin în România ca să facă profit, dar şiGuvernul doreşte să facă profit, acest lucru însemnând ca lucrările la ceipeste 200 de kilometri de autostrăzi să fie terminate la timp şi fără costurisuplimentare.

MinistrulTransporturilor, Anca Boagiu, a vizitat, vineri, la Timişoara, terminalulnon-Schengen al aeroportului, care a fost deschis, vineri, pentru curseleinterne, până la aderarea României la Spaţiul Schengen.

Totodată,ministrul a inspectat lucrările la autostrada Timişoara - Arad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...