2017-01-23 10:37


Boc: Azi şi mâine nu vor fi probleme în alimentarea cu gaze

 |  18:51
Boc: Azi şi mâine nu vor fi probleme în alimentarea cu gaze

Situaţia în ceea ce priveşte alimentarea cu gaze este sub control, iar astăzi şi mâine avem suficiente rezerve de gaze, indifierent de temperaturile de afară, a declarat, sâmbătă, premierul Emil Boc, potrivit Mediafax.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă seară, la finalul dezbaterilor din cadrul Comandamentului de Iarnă întrunit la Ministerul Administraţiei şi Internelor, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben de ger, că astăzi şi mâine nu vor fi probleme în alimentarea cu gaze, indiferent de cât de scăzute vor fi temperaturile de afară şi că situaţia este sub control.

"În cadrul comandamentului am discutat şi situaţia în ceea ce priveşte rezervele de gaze şi energia termică şi apă caldă pentru populaţie. Astăzi şi mâine situaţia este sub control şi urmează ca mâine să verific pentru ca şi în zilele următoare să nu fie probleme. Am discutat cu reprezentanţii Ministerului Economiei şi cu cei ai Transgaz şi am demarat procedurile pentru ca, indiferent de temperaturile de afară, în zilele următoare să nu existe probleme în alimetarea cu gaze. Presiunea la gaze astăzi este în regulă şi nu avem probleme, indiferent de temperaturile de afară", a afirmat Boc.

În privinţa costurilor mai ridicate pe care va trebui să le suporte populaţia în această perioadă cu temperaturi extrem de scăzute, premierul Boc a spus că vor fi aplicate în continuate compensări pentru cei defavorizaţi, conform reglementărilor legale în vigoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-26

TAGURI: emil boc, alimentare, gazeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FANTOMAS
29 Ian 2012

1. Dar poimaine? din vara am observat o scadere a puterii calorice a gazului metan. De ce? Din cauza procentului marit de aer din gaz. Un ban in plus nemuncit... Ban la ban trage iar paduchele...la noi paduchii. 2. In ceea de priveste DEFAVORIZATII VOR FI AJUTATI..... Eu ma consider un discriminat deoarece dupa 44 ani 3 luni si 27 zile de munca recunoscuta oficial - conform deciziei de pensie -, dau cca. 10% CAS+Impozit la o pe pensie bruta de 1400 lei, pe cand VANZATORII de BOMBOANE AGRICOLE pe stadion - fara carte de munca - chiar si pe vremea cand TE LUAU DE PE STRADA SI TE OBLIGAU SA MUNCESTI primesc bonusuri pentru PUTUROSENIA lor. Ajutor la incalzire, mancare, etc. Este corect?

Adauga un comentariu

Random image