2018-12-14 08:24


Boc: Botiş este un om onest, situaţia sa nu e nouă. Va demisiona imediat dacă ANI constată un conflict

 |  16:07
Boc: Botiş este un om onest, situaţia sa nu e nouă. Va demisiona imediat dacă ANI constată un conflict

MinistrulMuncii, Ioan Botiş, este un om onest şi de bună-credinţă, iar situaţia sa nueste nouă, ci datează de la începutul acestui an, el urmând să demisionezeimediat în cazul în care ANI constată în acest caz un conflict de interese, adeclarat premierul Emil Boc.

"MinistrulMuncii este un om onest, de bună-credinţă, situaţia sa nu este nouă, ea dateazăpractic de la începutul anului, şi am convenit în felul următor: dacă AgenţiaNaţională de Integritate va constata că există un conflict de interese, vademisiona imediat. Este un ministru care a făcut o treabă foarte bună, aşteptconcluziile ANI", a spus Boc.

Ela arătat totodată că din primele date analizate marţi rezultă că nici IoanBotiş şi nici soţia acestuia nu sunt membri ai ONG-ului care a obţinut fondurieuropene şi nici nu ocupă funcţii de conducere în cadrul acestei organizaţiineguvernamentale, ei neavând practic nicio legătură în acest caz cu absorbţiabanilor europeni.

"Esteînsă treaba autorităţilor să lămurească situaţia", a conchis Boc.

MinistrulMuncii, Ioan Botiş, este verificat de inspectorii Agenţiei Naţionale deIntegritate (ANI), care urmează să stabilească dacă demnitarul se află într-unconflict de interese, având în vedere că soţia acestuia este consilier peproiectul "Şansa la demnitate", finanţat de UE şi Guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...