2017-01-22 20:29


Boc cere prefectului de Constanţa deblocarea situaţiei de la Mangalia

 |  13:43
Boc cere prefectului de Constanţa deblocarea situaţiei de la Mangalia

Premierul Emil Boc a cerut sâmbătă prefectului de Constanţa implicarea directă pentru rezolvarea situaţiei de la Mangalia. Primul ministru a precizat, după întrunirea Comitetului pentru situaţii de urgenţă care a avut loc la Ministerul Administraţiei şi Internelor, că, deşi Guvernul a alocat banii necesari, oamenii au rămas în Mangalia fără căldură din cauza unei neînţelegeri dintre politicieni şi autorităţile locale.

"Am discutat cazuri punctuale cu prefecţii, inclusiv cazul de la Mangalia unde sunt extrem de nemulţumit de faptul că autorităţile locale şi politicienii lasă oamenii în frig pentru că nu se înţeleg din punct de vedere politic. Guvernul a alocat nişte bani pentru a plăti combustibilul necesar pentru încălzire şi nici acum nu s-a deblocat situaţia. Am cerut prefectului de Constanţa să se implice direct şi să cheme pe factorii implicaţi pentru a rezolva problema", a declarat premierul.

Avertizarea legată de polei care rămâne principala problemă sâmbătă şi duminică şi solicitarea către autorităţi să rămână în stare "de vigilenţă maximă" până miercuri, având în vedere prognoza de viscol, au fost principalele subiectele discutate în cadrul şedinţei, a adăugat Boc. "Am cerut prefecţilor coordonare şi responsabilitate în raport cu autorităţile centrale şi Ministerul Transporturilor de corelare a deciziilor de închidere-deschidere de drumuri pentru acele sectoare care leagă autostrăzile sau drumurile naţionale pentru că există riscul ca oamenii să rămână în frig. Le-am spus prefecţilor că acţiunile de haiducie rutieră individuală sunt excluse, nu voi tolera astfel de situaţii. Am avut azi noapte o situaţie la Călăraşi şi nu vreau ca asemenea incident să se mai repete, administratorul drumului este cel care decide închiderea circulaţiei", a explicat primul ministru, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-21

TAGURI: Boc, prefect, Mangalia, deblocareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
05 Feb 2012

sa l demita-are o avere de milioane de euro -a lucrat numai la stat-cind era jurist la primarie nu mergea la 2 termene consecutive ptr ca primaria sa piarda vile de milioane euro-directoare la repartitii era verisoara lui -stuparu-au dat vile de miliaoen euro fiecare-mafiei imobiliare-cusu-str calarasi 1-deputata stavrosditu pdl-parchhet tribunal constanta plateste chirie milioane euro- din bani publici familiei cus-dna tace-a mai dat cinema progresul-lui gica slabu-tobosar la zorile-restaurantul lui basescu-mafia benzina furata-acum acesta e sef la partidul popo ului-dan diaconescu-doru iuga,dan cornel-antefata fost sef economic-general bogdan,george despina=str m eminescu-zizi carasimu-dosar penal-hotel forum costinessti- str m eminesci si vila linga tribunal-str traian -sri,dna stiu dar sint corupte-cod al queda -sa stie si u e ce corupti conduc romania-mii ha luatecu japca-dosar penalla topraisr si ciocirlia--asociat cu v craciun si un francez- lacroust

Adauga un comentariu

Random image