2017-01-24 19:32


Boc: De stabilitatea economică depinde plata salariilor şi a pensiilor

 |  13:15
Boc: De stabilitatea economică depinde plata salariilor şi a pensiilor

Premierul Emil Boc, aflat în vizită pe şantierul Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, a declarat, sâmbătă, că stabilitatea şi creştere economică sunt importante pentru fiecare român, pentru că de acestea depinde plata salariilor şi a pensiilor.

Alături de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, premierul a început inspecția la lucrările efectuate pe tronsonul Bucureşti-Ploieşti, programate a fi finalizate în luna aprilie.

'Infrastructura nu are vacanţă, doamna ministru (n.r. Boagiu) a modificat actele legale care să permită constructorilor să lucreze atunci când vremea permite. (...) Nu înseamnă că se asfaltează pe ploaie sau pe zăpadă. Se poate lucra la şanţuri, la rigole şi la alte lucrări de infrastructură. Cred că stabilitatea economică este importantă pentru fiecare român, pentru că de stabilitatea economică şi de creştere economică depinde plata salariilor şi a pensiilor pentru fiecare român. De aceea cred că este importantă şi componenta aceasta', a declarat Emil Boc. Premierul s-a interesat despre stadiul lucrărilor la primul tronson vizitat între km 0 şi 19, lucrări care sunt realizate în proporţie de 90%, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: Boc, pensii, salarii, stabilitateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAD
21 Ian 2012

• PDL nu este un partid perfect, dar spre deosebire de adversarii noştri politici, nici nu avem această pretenţie, avem capacitatea de a învăţa din propriile greşeli, avem capacitatea de a lua măsurile care se impun pentru asigurarea unei stabilităţi economice generale
MARIAN
21 Ian 2012

Oare cand vor intelege romanii ca nu se va rezolva nimic daca pleaca boc si basescu. Vor veni altiimai infometati ca de, este criza si ne vor cocosa si mai rau…
Random image