2018-07-18 06:19


Boc îl vrea pe Băsescu la şedinţa Colegiului Director al PDL

 |  11:43
Boc îl vrea pe Băsescu la şedinţa Colegiului Director al PDL

Traian Băsescu a fost invitat la şedinţa Colegiului Director al PDL de joi, fiind prima reuniune a conducerii PDL după alegerile locale ce se anunţa a fi foarte tensionată. Participarea şefului statului a fost cerută de preşedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, şi susţinătorii acestuia din partid.

Deşi unele voci din PDL cer schimbarea din funcţie a lui Emil Boc împreună cu întreaga conducere, alţii susţin că partidul ar trebui să se concentreze pe alegerile parlamentare, acum  nefiind momentul pentru asemenea schimbări.

Dorindu-se evitarea întâlnirii cu presa, reprezentanţi ai PDL spun că nu ştiu unde va avea loc - la sediul partidului din Modrogan sau într-un alt loc. Deşi şedinţa era anunţată pentru ora 11.00, aceasta a fost amânată pentru ora 14.00.

Miercuri, senatorul PDL Radu Berceanu a vorbit despre necesitatea unui congres extraordinar al PDL, care să aleagă o nouă echipă la conducerea partidului.

Pe de altă parte, Adriean Videanu nu este de acord cu organizarea unui congres extraordinar al PDL în momentul de faţă, pentru că este important ca partidul "să se consolideze şi să intre în logica de campanie pentru alegerile parlamentare".

Tot miercuri, preşedintele Senatului, Vasile Blaga a subliniat că îşi sfătuieşte şi roagă colegii să-şi exprime punctele de vedere în interiorul partidului, adăugând că va face aceasta în ceea ce îl priveşte, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-18

TAGURI: Traian_Băsescu, PDL, Emil_Boc

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova