2019-03-24 00:56


Boc invitat la Senat

 |  16:27
Boc invitat la Senat

Conducerea Senatului a aprobat marţi un memorandum intern prin care îi solicită premierului Emil Boc să fie prezent în plenul acestei camere cel puţin o dată pe lună pentru a prezenta teme economice, sociale şi politice.

“Biroul Permanent a aprobat un memorandum privind procedura invitării primului-ministru în faţa Parlamentului în cadrul “Orei Guvernului” pentru a-şi prezenta priorităţile. Noi sperăm ca măcar o dată pe lună acest memorandum să fie pus în practică şi primul-ministru să fie prezent în Senat o oră în fiecare lună”, a declarat Ioan Chelaru, vicepreşedintele social-democrat al Senatului.

Pe de altă parte, acesta a precizat că lunea viitoare va fi o zi obişnuită de lucru pentru senatori, deoarece Biroul Permanent nu a aprobat solicitarea ca senatorii să aibă activităţi în teritoriu cu prilejul redeschiderii şcolilor.

“Săptămâna viitoare se va lucra în program normal, în sensul că luni vom avea zi de plen, şi nu activităţi în circumscripţiile electorale cu prilejul redeschiderii şcolilor”, a mai precizat vicepreşedintele Senatului, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...