2018-12-11 15:53


Boc le cere miniştrilor transparenţă

 |  17:07
Boc le cere miniştrilor transparenţă

          Premierul Emil Boc le-a cerut miniştrilor să afişeze pe site-urile ministerelor lista cu obiectivele realizate până acum, cele care urmează să fie finalizate sau date în exploatare până la sfârşitul anului şi priorităţile pentru anii următori.

"Până la şedinţa din 31 august, fiecare minister şi companie de stat din subordinea ministerelor să afişeze pe site lista cu obiectivele de investiţii pe care le finalizează sau le dă în exploatare în anul 2011. Vrem să avem o transparenţă a modului în care se realizează investiţiile", a cerut Boc în cadrul şedinţei de Guvern. Boc a precizat că sunt obiective care, deşi nu vor fi finalizate în 2011, vor fi date totuşi în exploatare, cum ar fi tronsonul de autostradă Medgidia-Constanţa.

De altfel, membrii cabinetului vor trebui să prezinte o sinteză a investiţiilor realizate şi a celor majore preconizate pe 2012 şi 2013 în cadrul viitoarei şedinţe de Guvern. "Pe acelaşi site al ministerului de resort, să fie publicate listele cu obiectivele de investiţii finalizate în perioada 2009-2011 pentru că este bine să avem o poză exactă a ceea ce s-a făcut şi se face în România pe componenta investiţiilor, iar acest lucru îl veţi prezenta dumneavoastră în Guvern săptămâna viitoare într-o fişă scurtă, cu ce s-a făcut în ultimii doi ani, cu ce se va finaliza în 2011 urmând ca, până la 1 octombrie, să prioritizăm investiţiile pentru anul 2012, astfel încât să ştim ce se poate finaliza în 2012 şi în 2013", a spus premierul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...