2019-03-25 12:42


Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii. În PDL se aşteaptă concluzia

 |  12:38
Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii. În PDL se aşteaptă concluzia
Premierul Emil Boc a mers, vineri dimineaţă, laCotroceni, cu propunerea ca Sulfina Barbu să preia portofoliul Muncii, lideriiPDL aşteptând concluzia întâlnirii primului-ministru cu preşedintele TraianBăsescu, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut în jurul orei 13.00.

SulfinaBarbu se regăsea pe lista scurtă de nominalizări pentru Ministerul Muncii,alături de Marian Preda, Raluca Turcan, Claudia Boghicevici.

Vineridimineaţă, premierul Emil Boc s-a aflat la Cotroceni pentru discuţia finală cuTraian Băsescu pe tema nominalizării la Muncă.

Sursedin partid au declarat că Boca mers cu propunerea ca Sulfina Barbu, ministru al Mediului în GuvernulTăriceanu până la plecarea PD din Executiv, să preia portofoliul Muncii.

Conformsurselor citate, în PDL se aşteaptă concluzia întâlnirii de la Cotroceni, careva fi urmată de anunţul oficial al premierului.

PremierulEmil Boc a declarat, joi, că lista cu propunerile pentru noul ministru alMuncii s-a scurtat şi că urmează să o discute cu colegii săi.

"Amo listă scurtă pe care o voi discuta cu colegii mei şi pe care o voi pune deacord cu preşedintele", a spus Boc.

De altfel, preşedintele Traian Băsescu a mai avut o discuţie cupremierul Emil Boc pe tema nominalizării la Muncă, şeful statului anunţând dejacă cel mai târziu vineri ministerul va avea titular.

Totodată,prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că până vineriva fi numit noul ministru al Muncii, arătând că acesta va fi un ministru cuorientare de dreapta care face politica PDL şi va pune în aplicare reformeledin acest domeniu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPIRIDON
03 Iun 2011

Minunat!Voi cand platiti salariile restante????Domnul Georgian, director general ce spune????
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...