2019-01-22 06:26


Boc și-a anunțat candidatura la primăria Cluj

 |  12:20
Boc și-a anunțat candidatura la primăria Cluj

Președintele PDL Emil Boc și-a anunțat candidatura la Primăria Clujului, în caxrul unei conferințe de presă susțintă la sediul PDL din Cluj. La Președinția Consiliului Județean Cluj va candida actualul deținător al funcției, Alin Tișe.

"M-am întors acasă pentru a continua proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în anul 2004", a afirmat Boc. El a mai spus că ar fi o onoare deosebită să poată primi votul de încredere al clujenilor, potrivit Mediafax.

Boc și-a anunțat candidatura la primăria Cluj
zoom

Boc și-a anunțat candidatura la primăria Cluj
zoom

"Voi ţine cont, dacă voi fi ales primar, de priorităţile acestui oraş: locuri de muncă, modernizarea oraşului şi judeţului, creşterea calităţii vieţii", a adăugat Boc.

Întrebat de jurnalişti dacă trecerea moţiunii de cenzură i-a influenţat decizia de a candida la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc a spus că nu. "Decizia de a candida era luată, nu moţiunea m-a influenţat", a afirmat el.

Întrebat apoi dacă nu s-au supărat pe el colegii din PDL Cluj pentru "tărăgănarea" anunţării deciziei, Boc a răspuns: "Decizia am luat-o mai de mult, dar decizia de a o comunica am luat-o împreună cu Alin Tişe şi cu Daniel Buda şi am aşteptat să văd că am şi susţinerea colegilor de partid. Nu am comandat sondaje, nici eu, nici partidul, nu ştiu cum arată sondajele, nu le am şi mă bazez pe intuiţie".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-12-26

TAGURI: Boc candidatura Cluj, Emil Boc Cluj, anunt candidatura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...