2017-01-23 16:51


Bombă cu fum aruncată în curtea Casei Albe

 |  08:10
Bombă cu fum aruncată în curtea Casei Albe

Agenţiile americane de securitate au demarat o anchetă după ce o bombă cu fum a fost aruncată în noaptea de marţi spre miercuri în zona împrejmuită a Casei Albe din Washington de către un individ necunoscut.

Conform purtătorului de cuvânt al U. S. Secret Service, George Ogilvie, unul dintre cei 1.000-1.500 de militanţi ai mişcării de protest de tineret, care se adunaseră în noaptea de marţi spre miercuri în apropiere de porţile Casei Albe, ar fi aruncat cu o bombă cu fum în direcţia reşedinţei preşedintelui american. Forţele de securitate au izolat locul unde s-a produs incidentul.

În cadrul acţiunii 'Ocupaţi Congresul', sute protestatari au manifestat împotriva 'terorismului financiar' și s-au adunat în faţa clădirii Capitoliului din Washington. Acestora li s-au alăturat manifestanţi ai mişcării 'Ocupaţi Wall Street'.

În zonă au fost mobilizate forţe suplimentare de ordine, iar cel puţin şase persoane au fost reţinute.

În timpul incidentului, preşedintele Barack Obama se afla împreună cu soţia sa Michelle într-un restaurant din apropiere, sărbătorind cea de-a 48-a aniversare a Primei Doamne, relatează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: bomă, Washington, proteste,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image