2016-10-28 19:16

ULTIMA ORA


Borbely şi Orban presează reprezentanţii Consiliilor Judeţene

 |  09:23
Borbely şi Orban presează reprezentanţii Consiliilor Judeţene

Reprezentanţii Consiliilor Judeţene care au întârzieri în pregătirea proiectelor ce trebuie depuse pe Axa 2, domeniul major de intervenţie 1 - Sisteme de management integrat al deşeurilor, se vor întâlni miercuri cu ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, şi ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Cu acest prilej se va face o analiză a stadiului în care se află aceste proiecte în prezenţa reprezentantului DG Regio, Benoit Nadler.

Deși Ministerul Mediului este pe primul loc la contractare are o problemă la deşeuri, a declarat, marţi, ministrul Borbely.

Pentru că 'unii, de patru ani se ceartă pe deponeuri sau pe diferite probleme elementare care trebuiau să se clarifice până acum' un număr de 16 judeţe sunt în pericol de a pierde proiecte finanţate din fonduri europene, a susținut ministrul Mediului, transmite Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-17

TAGURI: Borbely, OrbanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tiberiu Urdăreanu dezvăluie de ce ”l-a dat în gât pe Orban” la DNA Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, deţinătorul UTI, explică, într-un interviu acordat... 21 Oct 2016 | (1)
Cote. Orban atacă Premierul ungar Viktor Orban va avea, la Consiliul European care începe joi la Bruxelles,... 19 Oct 2016 | (0)