2018-12-11 13:29


Botiş: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din Cabinetul Boc

 |  13:50
Botiş: Sunt extrem de onorat că am făcut parte din Cabinetul Boc

Fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, a declaratvineri că este extrem de onorat că a făcut parte din acest Cabinet, că a fost operioadă extrem de bună pentru el din punct de vedere profesional.

"Văspun sincer că dacă n-aş avea credinţa fermă că acest popor are un viitor nu aşfi făcut niciun pas în direţia reformelor pe care le-am promovat. Sunt convinscă avem creativitatea şi determinarea necesară să ne aşezăm în rândulsocietăţilor civilizate. Această credinţă m-a determinat să impun aceste legireformatoare şi mai ales credinţa că avem capacitatea de a schimba ceva însocietatea românească", a spus Ioan Botiş, după predarea lui Emil Boc amandatului la conducerea ministerului.

Potrivitacestuia, cei care au de pierdut se opun întotdeauna când este vorba dereformă, iar cei care au de câştigat nu ştiu acest lucru şi se opun de asemenea.

"Aşdori ca munca pe care am început-o să fie continuată şi oamenii simpli, pesteun timp, să confirme că deciziile noastre au fost corecte şi în beneficiul lor.Acesta este sensul reformelor. Reforma este făcută pentru cei care au puţin şitrebuie să primească mai mult", a declarat fostul ministru al Muncii.

ConducereaMinisterului Muncii a fost preluată, vineri, de şeful Guvernului, numitinterimar.

PreşedinteleTraian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui IoanBotiş din funcţia de ministru al Muncii şi prin care îl numeşte interimar laconducerea ministerului pe premierul Emil Boc.

MinistrulMuncii, Ioan Botiş, a declarat, miercuri, că a demisionat din funcţie şi cădemisia sa este una de onoare, în contextul scandalului izbucnit legat deangajarea soţiei sale într-un proiect european.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...