2017-01-21 23:35

ULTIMA ORA


Boureanu: În PDL se simte nevoia de schimbare fie la Guvern, fie la partid

 |  12:48
Boureanu: În PDL se simte nevoia de schimbare fie la Guvern, fie la partid

VicepreşedintelePDL Cristian Boureanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în PDL "sesimte nevoia de o schimbare, fie la Guvern aşa cum a propus şeful statului, fiela partid", pentru că "e nevoie de un suflu nou care să ţină partidulşi coaliţia împreună".

Înlegătură cu afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, potrivit cărora şefulstatului i-a spus premierului Emil Boc că o să piardă majoritatea şi că o săpropună un premier independent, Cristian Boureanu consideră că este atributulpreşedintelui ţării să nominalizeze premierul, "iar opţiunea acestuiapentru un premier tehnocrat a fost deja exprimată".

"Înacelaşi timp, PDL are obligaţia să păstreze această majoritate împreună cualiaţii săi astfel încât o eventuală schimbare de premier să asigure menţinereareformelor din anul 2010 şi continuarea proiectelor în 2011 şi 2012 printr-omajoritate unită şi puternică . În PDL se simte nevoia de o schimbare fie laGuvern aşa cum a propus preşedintele, fie la partid, pentru că e nevoie de unsuflu nou care să ţină partidul şi coaliţia împreună ", a apreciatCristian Boureanu.

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, că, dacă se pierdemajoritatea în Parlament, soluţia pe care o va propune clasei politice va fi unpremier independent, rămânând de văzut dacă partidele vor accepta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image