2018-12-10 17:56


UPDATE: Interlopul care a înjunghiat un brancardier în Cluj a fost prins

 |  11:46
UPDATE: Interlopul care a înjunghiat un brancardier în Cluj a fost prins

UPPDATE: Interlopul clujean Marius David alias Gore a fost prins de poliţişit la câteva ore după ce a înjunghiat un brancardier la Spitalul Judeţean.  Acesta a fost pus sub învinuire pentru tentativă de omor calificat. Recidivist, Gore este celebru, mai ales în mediul virtual, unde a adunat sute de mii de vizualizări pe youtube şi chiar a avut o emisiune la un post local din Cluj.

Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca a fost înjunghiat, marţi dimineaţă, de un bărbat membru al lumii interlope din municipiu, după care agresorul a dispărut de la locul faptei, fiind căutat de Poliţie, notează Mediafax.

Şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan, a declarat că incidentul a avut loc, marţi dimineaţă, la ora 5.30.

Bărbatul, Marius David membru al lumii interlope din Cluj-Napoca , a venit luni la UPU Cluj, în stare de agitaţie psihomotorie, acuzând dureri abdominale, şi i s-a pus perfuzie, fiindu-i făcut şi un examen toxicologic, însă nu s-au găsit urme de droguri, substanţele etnobotanice neputând fi depistate în urma acestor teste.

Mureşan a precizat că în ultimele zile Marius David, zis "Gore", s-a prezentat de mai multe ori la UPU pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta a refuzat să meargă.

În urma incidentului, agresorul a fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, au fost constituite echipe pentru găsirea bărbatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-03

Mai multe imagini:
UPDATE: Interlopul care a înjunghiat un brancardier în Cluj a fost prins
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...