2019-01-24 04:33


Braşov:Furtul dintr-un bancomat, comis de două persoane cu cagule pe cap care au imobilizat paznicii

 |  13:08
Braşov:Furtul dintr-un bancomat, comis de două persoane cu cagule pe cap care au imobilizat paznicii

Poliţiştiibraşoveni au stabilit că furtul banilor dintr-un bancomat aflat într-osocietate din Braşov a fost comis de două persoane cu cagule pe cap, care auintrat, marţi, în jurul orei 2.30, în incinta parcului industrial Carfil şii-au imobilizat pe agentul de pază şi pe ofiţerul de serviciu.

Ceidoi indivizi au intrat prin uşa de acces în societate care era deschisă, auajuns iniţial în biroul ofiţerului de serviciu, pe care l-au legat cu cabluride un scaun, apoi s-au dus în biroul agentului de pază pe care, de asemenea,l-au legat cu cabluri, fără însă a-i agresa fizic pe cei doi, a declarat,marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov comisar-şef Liviu Naghi.

"Întimp ce unul dintre hoţi îi supraveghea pe cei doi angajaţi ai societăţii,celălalat a tăiat cu un flex uşa bancomatului, de unde a sustras cinci sertarecu bani. Bancomatul era unul de tip vechi, iar operaţiunea a fost executatăfoarte rapid, fiind tăiate balamalele", a spus Naghi.

Bancomatula fost alimentat în cursul zilei de luni cu 110.000 lei, însă nu se ştie exactcâţi bani existau în bancomat în momentul jafului, acest aspect urmând a ficomunicat poliţiştilor de către societatea bancară, potrivit sursei citate.

Poliţiştiicred că cei doi nu au lucrat singuri şi că ar fi fost implicate şi altepersoane, dar nu se ştie exact numărul acestora.

Conformcercetărilor poliţiştilor, bancomatul nu era monitorizat de agenţia de pază,iar societatea nu era prevăzută cu sistem de supraveghere video.

Poliţiamai spune că au fost făcute controale în ceea ce priveşte securitatea în anul2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...