2017-01-17 19:19

ULTIMA ORA


Bărbatul găsit carbonizat în curtea unei şcoli din Bucureşti este un braşovean de 54 de ani

 |  16:48
Bărbatul găsit carbonizat în curtea unei şcoli din Bucureşti este un braşovean de 54 de ani

Criminaliştii şi poliţiştii Serviciului Omoruri din Bucureşti au identificat bărbatul incendiat, săptămâna trecută, în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială, fiind vorba despre un braşovean de 54 de ani care venise în Capitală în 19 iulie, informează Mediafax.

Procurorii şi poliţiştii au stabilit că victima este Vasile Tătaru, de 54 de ani, din judeţul Braşov, fapt confirmat şi de analiza ADN, potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Capitalei.

În urma investigaţiilor si audierilor, a rezultat faptul că acesta a plecat de acasă în 19 iulie, cu un maxi-taxi, în direcţia Bucureşti şi a ajuns în aceaaşi zi în zona Bucur Obor.

În ziua plecării, bărbatul purta o cămaşă albă, pantaloni din stofă de culoare închisă şi purta o pălărie gri, uzată. El avea asupra lui un sac din material textil, de culoare galbenă.

Poliţia Capitalei face apel la public de a furniza informaţii despre bărbatul din Braşov, precum şi despre traseul acestuia prin Bucureşti. Cei care au informaţii despre victimă sunt rugaţi să sune la 112.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image