2017-01-19 13:29

ULTIMA ORA


Băsescu a plâns din nou

 |  13:34
Băsescu a  plâns din nou

Preşedintele Traian Băsescu participă sâmbătă la şcoala de vară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, la Mangalia. Şeful statului a mulţumit conducerii UNPR pentru că au asigurat stabilitatea guvernării, într-o perioadă extrem de dificilă, conform Mediafax, citat de Antena3. Preşedintele a spus, la începutul discursului, că şcolile de vară sunt locul unde politicienii spun ceea ce gândesc, făcând abstracţie de presă, "chiar dacă ştiu că presa va prelua cea mai mare parte a celor neconvenţionale care se spun”.  Totodată, Băsescu a mulţumit UNPR şi a adăugat că formaţiunea a asigurat stabilitatea guvernamentală în momente extrem de dificile pentru România, Europa şi Uniunea Europeană.  "Sunteţi partidul care avea orice altă opţiune şi aţi ales să serviţi interesele naţionale. Nu e uşor ca un partid care pleacă de la zero să aleagă această variantă grea, care nu este destinată să aducă voturi”, a declarat Băsescu.  "Aş spune şi un lucru poate puţin mai aspru, deşi se poate spune şi cu vorbe mai blânde: viitorul nostru este generat nu numai de modul în care vom şti să ne asumăm singuri propria noastră viaţi şi să n-o lăsăm pe mâna statului sau să aşteptăm statul să facă ce trebuie pentru noi. Modul nostru de viaţă viitoare şi de performanţă poate fi generat şi de abordarea celor din vârsta a treia, ca mine spre exemplu, care vor trebui să înţeleagă c ă au obligaţii să planteze un pom la umbra căruia nu vor sta niciodată”, a declarat Băsescu, cu lacrimi în ochi. Momentul a fost întrerupt de public, pentru aplauze. Aproximativ 500 de membri ai UNPR din toată ţara participă la cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară a UNPR, la Mangalia.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-16

TAGURI: traian basescu, UNPR, mangalia, scoala de varaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PAULA
10 Sep 2011

Mda... Intr-adevar, o perioada f.f.f.f. grea... pentru toti: prsedinte, guvern... noi toti tineri sau batrani. Astia care au avut puterea atata amar de ani le este usor sa vrea ciolananul iar, Basescu si partidul sau au scos castanele fierbinti si s-au ars ffffffffffff tare. Sunt pensionara, imi este foarte greu dar Domnule Presedinte va urez sanatate multa si putere dv, familiei, guvernului si de ce nu si noua tuturor.
MIHAI
10 Sep 2011

Ar fi trebuit ca basescu sa-i fi pupat pe TRADATORII unpristi in tote partile permise si nepermise, drept multumire pentru MARELE serviciu pe care i l-au facut. Daca n-ar fi fost ei TRADATORII,azi n-ar mai fi existat CLICA pdlista si poate nici basescu pe tronul prezidential. Pacat ca nu exista o lege care sa-i GHILOTINEZE pe TRADATORI.

Adauga un comentariu

Random image