2018-12-16 05:56


Bucureşteni! Intersecţia Berzei, Dinicu Golescu şi Berthelot, va fi inchisă până în noiembrie

 |  18:31
Bucureşteni!  Intersecţia Berzei, Dinicu Golescu şi Berthelot, va fi inchisă  până în noiembrie

Primăria Capitalei anunţă închiderea circulaţiei  în perioada 11 august-11 noiembrie, la intersecţia străzilor Berzei, Dinicu Golescu şi G-ral Berthelot, pentru continuarea lucrărilor pe traseul diametralei Berzei-Buzeşti-Uranus.

Autorităţile au comunicat că  devierea circulaţiei se va face pe străzile Virgiliu, Ştirbei Vodă, Popa Tatu şi Mircea Vulcănescu.

 Reprezentanţii municipalităţii şi cei ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului au hotărât, după dezbaterea publică din 15 iulie, referitor la diametrala Berzei-Buzeşti, implementarea unor soluţii pentru protecţia monumentelor istorice şi valorilor de patrimoniu din zonă. După dezbateri, specialiştii PMB şi cei ai MDRT au decis măsuri de conservare a Halei Matache şi de punere în siguranţă până la demararea unui proces de restaurare a monumentului istoric.

Primăria Municipiului Bucureşti va organiza, cu sprijinul Ordinului Arhitecţilor din România şi MDRT, un concurs de soluţii de arhitectură în vederea reamenajării zonei Pieţei Matache şi a spaţiilor publice adiacente, inclusiv integrarea Halei, care va fi iniţiat până la 30 octombrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
11 Aug 2011

Mai mult ca sigur ca aceasta nu este o stire care sa-i bucure pe soferi!Asta e situatia!Sorin Oprescu si firmele implicate in realizarea bulevardului Uranus,au pierdut timp pretios datorita ONG-urilor care chipurile apara "monumentele istorice" ale Capitalei!
Random imageUltimele stiri


loading...