2017-01-24 17:12


Bucureşti: Un muncitor a murit prins sub un mal de pământ

 |  15:52
Bucureşti: Un muncitor a murit prins sub un mal de pământ

Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, un muncitor a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări pe un şantier în zona Fundeni-Colentina.

"În jurul orei 13,30, trei muncitori efectuau lucrări de introducere a unor conducte de canalizare la circa 2-3 metri adâncime, când un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei. Doi dintre muncitori au fost scoşi imediat de colegii lor, iar al treilea a fost scos ulterior, de colegii săi cu ajutorul membrilor Grupului Special Salvator al ISU. Cel de-al treilea se afla, din păcate, în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat", a declarat reprezentantul ISU Bucureşti, potrivit Agerpres.

Unul dintre muncitori fiind rănit a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD, iar un altul a suferit un atac de panică, echipajul medical acordându-i primul ajutor la faţa locului.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj mobil de Terapie Intensivă, cu medic, o echipă de descarcerare şi o echipă de prim-ajutor. 

Constantin Bujor, inspectorul general de la ITM Bucureşti, a declarat că o echipă de investigaţie merge la locul accidentului pentru a deschide o anchetă, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-09

TAGURI: muncitor, accident, malComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image