2016-10-28 21:07

ULTIMA ORA


Bucureşti: Un muncitor a murit prins sub un mal de pământ

 |  15:52
Bucureşti: Un muncitor a murit prins sub un mal de pământ

Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, un muncitor a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări pe un şantier în zona Fundeni-Colentina.

"În jurul orei 13,30, trei muncitori efectuau lucrări de introducere a unor conducte de canalizare la circa 2-3 metri adâncime, când un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei. Doi dintre muncitori au fost scoşi imediat de colegii lor, iar al treilea a fost scos ulterior, de colegii săi cu ajutorul membrilor Grupului Special Salvator al ISU. Cel de-al treilea se afla, din păcate, în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat", a declarat reprezentantul ISU Bucureşti, potrivit Agerpres.

Unul dintre muncitori fiind rănit a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD, iar un altul a suferit un atac de panică, echipajul medical acordându-i primul ajutor la faţa locului.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj mobil de Terapie Intensivă, cu medic, o echipă de descarcerare şi o echipă de prim-ajutor. 

Constantin Bujor, inspectorul general de la ITM Bucureşti, a declarat că o echipă de investigaţie merge la locul accidentului pentru a deschide o anchetă, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-09

TAGURI: muncitor, accident, malComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Clipe dramatice pentru un muncitor prins sub un mal de pământ Un muncitor, în vârstă de 64 de ani, a fost prins sub un mal de pământ în timp ce efectua... 25 Oct 2016 | (0)
Grav accident pe DN11. Trei persoane au murit Trei persoane au murit în accidentul rutier petrecut, vineri, pe DN 11, după ce maşina în care... 21 Oct 2016 | (0)