2017-01-19 15:32

ULTIMA ORA


Bucureştiul va avea în curând un sistem solar de iluminat

 |  14:15
Bucureştiul va avea în curând un sistem solar de iluminat
Primarulgeneral al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, duminică, faptul că în curândva fi dat în folosinţă un sistem solar de iluminat în Bucureşti, care va reducecosturile cu 30 la sută, prima zonă fiind strada Matei Basarab.

Oprescua precizat că a fost necesară o amenajare pentru sistemul de iluminat nou, careconstă în înlocuirea becurilor cu lămpi solare, ceea ce va reduce costurile decheltuieli şi de consum cu 30 la sută.

Pentruun cartier cu mai multe parcuri sau zone de agrement, costul pentruintroducerea acestui nou sistem este în medie de aproximativ 2,5 - 2,7 milioanede lei, a spus Oprescu, prezent, duminică, la darea în folosinţă a unei străzicare va permite descongestionarea zonei Răzoare-Drumul Taberii, unde vor începecurând lucrările pentru o noua linie de metrou.

PrimarulSorin Oprescu i-a mulţumit ministrului Apărării, Gabriel Oprea, pentru avizulfavorabil pe care l-a emis şi care a permis inaugurarea străzii, pe care seaflau depozite ale Armatei, şi care dă în ieşirea Drmului Sării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image