2017-01-22 05:39

ULTIMA ORA


Bunica Madonnei a murit la vârsta de 99 de ani

 |  13:20
Bunica Madonnei a murit la vârsta de 99 de ani

Elsie Mae Fortin, bunica Madonnei, a murit,miercuri, la vârsta de 99 de ani, în reşedinţa ei din oraşul Bay City dinstatul american Michigan, informează hollywoodreporter.com.

Potrivitpresei americane, Elsie Mae Fortin urma să împlinească peste treiluni vârsta de 100 de ani.

Bunica Madonnei lasă în urma eipatru copii, 36 de nepoţi, 47 de strănepoţi şi şasestră-strănepoţi.

Elsie MaeFortin s-a implicat în creşterea Madonnei, după ce mama cântăreţei a murit în 1963 din cauza unui cancer mamar. Madonna avea pe atunci cinci ani. DeşiFortin locuia singură, ea a rămas foarte apropiată de Madonna, care îşi vizitaadeseori bunica, petrecând câteva săptămâni de vacanţă în fiecare vară în casaacesteia.

LizRosenberg, agentul de presă al cântăreţei, a declarat: "Madonna nu va facenicio declaraţie şi nu va discuta cu presa despre bunica ei. Pentru ea, acestlucru reprezintă o chestiune total privată".

ÎnmormântareaElsiei Mae Fortin va avea loc sâmbătă.

Descrisă denumeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturortimpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonnaeste şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit RecordingIndustry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute înîntreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky &Sweet".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image