2018-12-16 13:36


Bute va boxa cu Glen Johnson

 |  09:47
Bute va boxa cu Glen Johnson

Românul Lucian Bute, campion mondial IBF, va lupta cu jamaicanul Glen Johnson, pe 5 noiembrie, în Canada. Meciul este programat să aibă loc fie la arena Bell Centre din Montreal, fie la Pepsi Coliseum din Quebec şi va fi transmis de postul american de televiziune Showtime, care urmează să difuzeze şi rezumatul luptei dintre danezul Mikkel Kessler şi germanul Robert Stieglitz, campionul mondial WBO la super-mijlocie, programată în aceeaşi zi, în Danemarca, informează Agerpres.

Glen Johnson, în vârstă de 42 ani, are în palmares 51 de victorii, 15 înfrângeri şi 2 egaluri. Jamaicanul a fost ales după ce danezul Mikkel Kessler şi americanul Kelly Pavlik au refuzat să lupte cu campionul român. Johnson a boxat ultima oară pe 6 iunie, în cadrul turneului Super Six, fiind învins la puncte de campionul mondial WBC, englezul Carl Froch.

Până acum Lucian Bute a câştigat toate cele 29 de meciuri disputate ca profesionist. Ultima victorie a fost pe 9 iulie, la București, în faţa francezului Jean-Paul Mendy.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...