2019-01-24 06:39


Buzău: Bărbatul găsit împuşcat la o partidă de vânătoare era secretar al unui club de profil local

 |  13:13
Buzău: Bărbatul găsit împuşcat la o partidă de vânătoare era secretar al unui club de profil local

Bărbatulcare a fost găsit împuşcat, sâmbătă seară, pe un fond de vânătoare dinlocalitatea buzoiană Nehoiu era vânător experimentat şi ocupa funcţia de secretaral asociaţiei de profil din Pătârlagele.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, vânătorul a fost găsit împuşcat înfaţă, în zona cunoscută sub numele de Valea Rea.

Bărbatulparticipa împreună cu 15 colegi la o vânătoare autorizată. La un moment dat,vânătorii şi-au dat seama că unul dintre ei lipseşte şi au pornit în căutarealui. Bărbatul a fost descoperit împuşcat în faţă, arma fiind găsită lângă el,iar la mică distanţă era un porc mistreţ mort.

Vânătoriicare îl cunoşteau pe bărbat au declarat anchetatorilor că este puţin probabilca omul să se fi autoaccidentat întrucât îşi cunoştea bine arma şi avea o vastăexperienţă în această activitate.

Pânăîn prezent, poliţiştii nu au formulat nicio ipoteză a modului în care s-aprodus accidentul, anchetatorii luând în calcul toate variantele.

Deasemenea, poliţiştii au ridicat toate armele participanţilor la vânătoare,pentru a fi verificate şi expertizate.

Astfel,anchetatorii iau în calcul varianta ca bărbatul să se fi autoaccidentat, însănu exclud nici ipoteza ca omul să fi fost împuşcat de unul dintre vânători,lucru care va fi stabilit după analizarea armelor.

Vânătorulavea 41 de ani şi era secretarul unui club de vânătoare local.

Deasemenea, Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presă al Poliţiei JudeţeneBuzău a precizat că bărbatul era organizatorul partidei de vânătoare.

Bărbatula fost găsit mort, sâmbătă seară, pe un fond de vânătoare între localităţilebuzoiene Pătârlagele şi Nehoiu, în zonă fiind organizată la acel moment opartidă de vânătoare autorizată.

AgentulAmalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presă al Poliţiei Judeţene Buzăudeclara că bărbatul a fost găsit de grupul de vânători din care făcea parte.

Partidade vânătoare era organizată în zona cunoscută sub numele de Valea Rea, întrelocalităţile Pătârlagele şi Nehoiu, iar participanţii erau vânători cu acte înregulă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...