2017-01-18 19:35

ULTIMA ORA


C. Ronaldo şi George Clooney îl apără pe Berlusconi

 |  16:17
C. Ronaldo şi George Clooney îl apără pe Berlusconi

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo şi actorul american George Clooney vor fi martori ai apărării în aşa-numitul proces Rubygate, în care fostul premier italian Silvio Berlusconi este acuzat de relaţii sexuale cu o prostituată minoră şi abuz în funcţie, a anunţat miercuri tribunalul din Milano.

În această afacere, Berlusconi riscă maximum 3 ani de închisoare pentru primul cap de acuzare şi 12 ani pentru cel de-al doilea, pentru că a întreţinut relaţii sexuale remunerate cu tânăra marocană Karima El Mahroug, alias Ruby, minoră în momentul faptelor, şi pentru că a făcut presiuni asupra poliţiei din Milano ca s-o elibereze pe tânăra ce fusese reţinută pentru un furt.

În total, tribunalul a acceptat 78 de martori ai apărării şi 136 de martori ai acuzării, printre care 32 de tinere ce ar fi participat la petreceri îndrăzneţe în reşedinţele lui Berlusconi. În timpul procesului, tribunalul poate decide că nu este necesar să convoace toţi martorii, informează Agerpres.

Cristiano Ronaldo a fost citat de apărare pentru a pune la îndoială credibilitatea lui Ruby, care a afirmat că a petrecut o noapte şi a primit 4.000 de euro de la atacantul lui Real Madrid, întâlnit într-o discotecă la Milano, lucru pe care jucătorul îl neagă categoric.

George Clooney şi prietena sa de atunci, actriţa italiană Elisabetta Canalis, vor fi chemaţi să depună mărturie că dineurile lui Berlusconi nu erau orgiile descrise în conversaţii telefonice de mai multe tinere care au participat la ele.

Într-un interogatoriu ce a avut loc în vara lui 2000 la parchetul din Milano, Ruby a afirmat că i-a văzut pe Clooney şi Canalis într-o serată la reşedinţa lui Berlusconi de la Arcore, lângă Milano.

Apărarea vrea să demonstreze că nu au fost decât dineuri corecte, în timp ce parchetul din Milano, estimează, pe baza a numeroase mărturii şi ascultări telefonice, că a fost vorba de petreceri la care tinere femei se prostituau.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image