2017-01-17 23:26

ULTIMA ORA


CA al Oţelului Galaţi îl sprijină de ochii lumii pe Marius Stan

 |  13:00
CA al Oţelului Galaţi îl sprijină de ochii lumii pe Marius Stan

Consiliul de administraţie al Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi îşi reafirmă sprijinul faţă de conducerea executivă a clubului şi faţă de directorul general Marius Stan, se arată într-o declaraţie de presă transmisă de preşedintele consiliului de administraţie, Ionel Borş.

''Apreciem performanţele sportive obţinute şi ne exprimăm convingerea că - beneficiind de sprijinul  sponsorilor şi de  încurajările tuturor suporterilor echipei - rezultatele excelente vor continua, mai ales că urmează meciuri dificile în Champions League, în Campionat şi în Cupa României', se mai spune în declaraţia de presă a lui Borş.

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi noaptea, în că este falsă informaţia potrivit căreia ar fi plecat de la club în urma unei furtunoase şedinţe a consiliului de administraţie, dar a precizat că şi-a luat concediu cu de la el putere.

,,E falsă vestea. Cu de la mine putere mi-am luat concediu...Sunt directorul general al clubului Oţelul, dar în concediu. Având în vedere că nu mi-am luat concediu de mult timp mi-am luat concediu cât consider eu. Stau în concediu cât vreau eu', a spus Marius Stan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image