2017-01-20 07:38

ULTIMA ORA


Cadavru descoperit la domiciliul atacatorului din Belgia

 |  15:56
Cadavru descoperit la domiciliul atacatorului din Belgia

Poliţia belgiană a descoperit cadavrul unei femei într-un adăpost aflat la domiciliul atacatorului care a ucis marţi trei persoane şi a rănit mai mult de 100 după ce a lansat grenade artizanale şi a tras asupra civilolor în piaţa Saint-Lambert, din oraşul Liege.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit cu o urmă de glonţ în cap, într-un adăpost al lui Nordine Amrani, pe care acesta îl folosea pentru a creşte cannabis. Poliţia a mai descoperit alte două arme de foc şi un arsenal de muniţie la domiciliul atacatorului.

Bilanţul total al victimelor a fost revizuit la patru, după descoperirea cadavrului femeii de la domiciliul lui Amrani, în condiţiile în care o femeie de 75 de ani despre care s-a afirmat iniţial că a murit, se află defapt în viaţă, în stare gravă, la spital. Doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, precum şi o fetiţă de 18 luni sunt cele trei victime care şi-au pierdut viaţa până la această oră.

Autorităţile au anunţat că 125 de persoane au fost rănite, iar cinci dintre acestea, printre care şi bătrâna despre care s-a crezut că şi-a pierdut iniţial viaţa, se află la terapie intensivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: atentat Liege, Nordine Amrani, victime atentat Belgia, piata Saint LambertComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image