2016-12-03 16:04

ULTIMA ORA


Cadavru descoperit la domiciliul atacatorului din Belgia

 |  15:56
Cadavru descoperit la domiciliul atacatorului din Belgia

Poliţia belgiană a descoperit cadavrul unei femei într-un adăpost aflat la domiciliul atacatorului care a ucis marţi trei persoane şi a rănit mai mult de 100 după ce a lansat grenade artizanale şi a tras asupra civilolor în piaţa Saint-Lambert, din oraşul Liege.

Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit cu o urmă de glonţ în cap, într-un adăpost al lui Nordine Amrani, pe care acesta îl folosea pentru a creşte cannabis. Poliţia a mai descoperit alte două arme de foc şi un arsenal de muniţie la domiciliul atacatorului.

Bilanţul total al victimelor a fost revizuit la patru, după descoperirea cadavrului femeii de la domiciliul lui Amrani, în condiţiile în care o femeie de 75 de ani despre care s-a afirmat iniţial că a murit, se află defapt în viaţă, în stare gravă, la spital. Doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, precum şi o fetiţă de 18 luni sunt cele trei victime care şi-au pierdut viaţa până la această oră.

Autorităţile au anunţat că 125 de persoane au fost rănite, iar cinci dintre acestea, printre care şi bătrâna despre care s-a crezut că şi-a pierdut iniţial viaţa, se află la terapie intensivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: atentat Liege, Nordine Amrani, victime atentat Belgia, piata Saint LambertComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Securitate sporită pe aeroportul din Bruxelles Autoritățile belgiene au modificat protocolul de securitate la aeroportul din Bruxelles, ca... 22 Noi 2016 | (0)
Târgul de Crăciun s-a mutat în Piaţa Constituţiei Fără să anunţe din ce motiv Bucharest Christmas Market nu se va mai ţine în Piaţa... 20 Noi 2016 | (0)