2017-01-22 03:56

ULTIMA ORA


Cadavru mâncat de animale lângă o localitate din județul Constanța

 |  08:01
Cadavru mâncat de animale lângă o localitate din județul Constanța

Lângă o localitate din județul Constanța, un trecător a găsit lângă drum, joi dimineața, cadavrul unui om care a fost mâncat de animale. Poliția a identificat victima ca fiind un fermier pe nume Sarali Varol, în vârstă de 44 de ani, și a găsit în zonă bucăţi din mai multe maşini.

"Sunt leziuni foarte grave, polisegmentale, cel mai probabil produse în condiţiile unui accident de circulaţie. Sunt şi urme de acţiune a faunei, probabil câini din zonă. La autopsie ne vom da seama", a afirmat medicul legist Mihai Onciu.

Victima a fost văzută ultima oară în seara precedentă, când plecase să se întâlnească cu un prieten într-o localitate învecinată.

Autoritățile sunt de părere că bărbatul fie a fost călcat de o maşină, fie a fost ucis.

"Se ia ca ipoteza de lucru un accident de circulaţie. Din primele date, cadavrul se află aici de cel puţin zece ore", a explicat Constantin Dancu, şeful serviciului de Poliţie Rutieră, potrivit realitatea.net.

Totuși, în zonă nu existau urme de frânare sau de sânge, iar cadavrul se afla la o distanţă mai mare de cinci metri față de drum.

Anchetatorii suspectează o maşină de culoare gri sau alb metalizat, având în vedere că au găsit pe hainele victimei mai multe pete de vopsea de culoare deschisă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-24

TAGURI: cadavru, animale, ConstanțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image