2016-12-04 00:05

ULTIMA ORA


Cadavru mâncat de animale lângă o localitate din județul Constanța

 |  08:01
Cadavru mâncat de animale lângă o localitate din județul Constanța

Lângă o localitate din județul Constanța, un trecător a găsit lângă drum, joi dimineața, cadavrul unui om care a fost mâncat de animale. Poliția a identificat victima ca fiind un fermier pe nume Sarali Varol, în vârstă de 44 de ani, și a găsit în zonă bucăţi din mai multe maşini.

"Sunt leziuni foarte grave, polisegmentale, cel mai probabil produse în condiţiile unui accident de circulaţie. Sunt şi urme de acţiune a faunei, probabil câini din zonă. La autopsie ne vom da seama", a afirmat medicul legist Mihai Onciu.

Victima a fost văzută ultima oară în seara precedentă, când plecase să se întâlnească cu un prieten într-o localitate învecinată.

Autoritățile sunt de părere că bărbatul fie a fost călcat de o maşină, fie a fost ucis.

"Se ia ca ipoteza de lucru un accident de circulaţie. Din primele date, cadavrul se află aici de cel puţin zece ore", a explicat Constantin Dancu, şeful serviciului de Poliţie Rutieră, potrivit realitatea.net.

Totuși, în zonă nu existau urme de frânare sau de sânge, iar cadavrul se afla la o distanţă mai mare de cinci metri față de drum.

Anchetatorii suspectează o maşină de culoare gri sau alb metalizat, având în vedere că au găsit pe hainele victimei mai multe pete de vopsea de culoare deschisă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-24

TAGURI: cadavru, animale, ConstanțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cadavrul unui bărbat, găsit de jandarmii montani în Munţii Făgăraş Jandarmii montani au găsit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat, care se presupune că este unul... 19 Noi 2016 | (0)
Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi din Mureş Cadavrul găsit de jandarmii montani în zona sub Fereastra Mică din Munţii Făgăraş aparţine... 20 Noi 2016 | (0)