2017-01-22 20:30


Călăraşi: O femeie şi fiul ei, găsiţi decedaţi în casă. Rudele spun că ar fi murit de foame

 |  14:34
Călăraşi: O femeie şi fiul ei, găsiţi decedaţi în casă. Rudele spun că ar fi murit de foame
O bătrână în vârstă de 70 de ani şi fiul său de 43de ani au fost găsiţi decedaţi, vineri, în apartamentul în care locuiau înmunicipiul Călăraşi, iar rudele şi vecinii acestora spun că este posibil caaceştia să fi murit de foame.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, poliţiştii şi pompierii au fostsesizaţi de către vecinii familiei, care au spus că nu i-au mai văzut de multtimp pe cei doi, iar autorităţile au intrat în locuinţă spărgând un geam.

"Bătrânaşi fiul ei locuiesc la parter, într-un apartament aflat lângă Sala Polivalentădin Călăraşi, iar la sesizarea pe care am primit-o pompierii şi poliţiştii auintrat în casă spărgând un geam al locuinţei. Femeia de 70 de ani a fost găsităîn dormitor, băiatul ei în sufragerie, iar la prima evaluare a trupurilorneînsufleţite nu s-au constatat urme de violenţă. Corpul bărbatului era aproapeintact, iar femeia era în stare de putrefacţie. Urmează să fie făcută necropsiapentru a stabili cauzele decesului", a declarat purtătorul de cuvânt alPoliţiei Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Rudele şi vecinii familiei spuncă este posibil ca aceştia să fi murit de foame, în condiţiile în care înlocuinţă nu a fost găsit nimic de mâncare, iar cei doi erau foarte slabi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image