2018-12-13 13:00


Călăraşi: Zi de doliu local în urma decesului omului de afaceri George Naghi

 |  13:36
Călăraşi: Zi de doliu local în urma decesului omului de afaceri George Naghi

Primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a emis luni o dispoziţie prin care declară ziua de 10 august zi de doliu local în oraş în urma decesului omului de afaceri George Naghi.

Potrivit dispoziţiei primarului, toate instituţiile şi autorităţile publice de pe raza municipiului Călăraşi sunt obligate ca în ziua comemorării să arboreze în bernă drapelul de stat al României. Aceeaşi obligaţie le revine şi persoanelor fizice dacă arborează drapelul la domiciliu sau la reşedinţă, informează Agerpres.

De asemenea, prin aceeaşi dispoziţie, în data de 10 august se interzice desfăşurarea de activităţi cultural-artistice şi sportive, dar şi circulaţia autovehiculelor pe traseul pe care se va deplasa cortegiul mortuar.

Preşedintele şi acţionarul majoritar al companiei Aldis Călăraşi, George Naghi, a murit duminică după-amiază într-un accident petrecut pe braţul Borcea în zona Podului IV. Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri a decedat după ce a intrat cu şalupa într-unul dintre malurile braţului Borcea al Dunării.

Foto: Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...