2017-01-21 10:29

ULTIMA ORA


Campioana are trei jucători în probe

 |  12:01
Campioana are trei jucători în probe

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi s-a reunit, luni, pe arena cu acelaşi nume, în vederea începerii pregătirilor de iarnă pentru reluarea campionatului, printre noutăţile din lot aflându-se trei fotbalişti din spaţiul ex-iugoslav.

Este vorba de sârbii Aleksandar Djokovic, de 20 ani, mijlocaş dreapta, şi Nikola Trujic, de 20 ani, mijlocaş ofensiv şi atacant, şi bosniacul Nermin Haskic, de 22 ani, vârf de atac. Primii doi vin de la echipa Teleoptik Zemun, un ''satelit'' al clubului Partizan Belgrad, iar cel de-al treilea de la Slavija Sarajevo.

Cei trei se alătură celorlalţi cinci jucători din spaţiul ex-iugoslav aflaţi deja în lotul Oţelului: Perendija, Grahovac, Punosevac, Ljubinkovic şi Enes Sipovic, ultimul revenit după o perioadă de împrumut la Petrolul Ploieşti, conform Agerpres.

La reunirea lotului a fost prezent şi atacantul Valentin Munteanu, de 22 ani, de la FCM Dunărea Galaţi, aflat de asemenea în probe.

s-a despărţit de fundaşul dreapta sloven Nejc Skubic, de portarul ceh Milos Buchta, împrumutat de la Gaz Metan Mediaş, dar şi de peruanul Daniel Chavez.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Otelul, jucatori, probeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image