2017-01-17 14:50

ULTIMA ORA


Carl Froch l-a refuzat oficial pe Bute

 |  10:43
Carl Froch l-a refuzat oficial pe Bute

Britanicul Carl Froch, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a anunţat că a sistat orice negociere cu Lucian Bute pentru un meci pe 14 aprilie. Oficialii lui Bute anunţaseră cu numai câteva zile înainte că sunt gata să treacă peste contractul cu Showtime numai pentru ca românul să-l întâlnească pe Froch, potrivit Realitatea.net.

Managerii celor doi boxeri ajunseseră la un acord pentru un meci pe 14 aprilie în Canada, iar o revanşă patru luni mai târziu în Anglia, la Nottingham, numai că postul de televiziune Showtime a intervenit şi a anunţat că nu e de acord. Ulterior, oficialii Interbox au transmis că meciul va avea loc indiferent de opţiunea americanilor, dar de această dată, cel care a dat înapoi a fost Froch, scrie ASport.

"Momentan îmi doresc un meci acasă, posibil în Nottingham sau undeva în Marea Britanie, apoi mă gândesc la un meci pentru titlul mondial, posibil chiar împotriva lui Lucian Bute. Am avut deja un meci mare", a declarat Froch, învins de Andre Ward în finala SuperSix, ocazie cu care americanul a unificat centurile WBC şi WBA.

Astfel, singura variantă viabilă pentru Bute, deţinătorul centurii mondiale IBF la categorie supermijlocie, rămâne americanul Andre Dirrel, fost challenger la titlul mondial şi medaliat cu bronz la Olimpiada de la Atena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: carl froch, bute, oficialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image