2018-12-19 05:33


Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă

 |  07:31
Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a născut miercuri seară, în jurul orei locale 20.00, o fetiţă la clinica Muette din Paris. Prima Doamnă a ajuns la clinică miercuri dimineaţă. Pentru prima dată în istoria Republicii Franceze un preşedinte în exerciţiu devine tată. O sursă din anturajul Carlei Bruni-Sarkozy a declarat că: 'Pentru moment, nu ştim numele copilului'. Sarkozy se întorcea dintr-o vizită la Frankfurt, unde a participat la o întâlnire asupra viitorului zonei euro cu cancelarul german Angela Merkel, și era așteptat la clinică în timpul nopţii. Sarkozy a fost pentru o jumătate de oră la clinică, miercuri după-amiază. Clinica Muette s-a pregătit pentru sosirea Primei Doamne a Franţei încă de la începutul lunii octombrie. Carla Bruni-Sarkozy urma să ocupe una din cele două camere 'apartament' ale serviciului de maternitate, mai mare decât cele douăzeci de camere single oferite de clinică.

Clinica a rezervat trei sau patru camere individuale situate alături de cea ocupată de Carla Bruni-Sarkozy din motive de securitate.

Pa 26 mai, în timpul unui summit al G8, la Deauville, Carla Bruni-Sarkozy şi-a făcut prima apariţie publică de femeie gravidă, iar sarcina a fost anunţată pe 17 mai de tatăl preşedintelui francez, Pal Sarkozy.

La începutul lunii, Prima Doamnă a avertizat că nu îşi va expune niciodată copilul mass-media şi nu va arăta fotografii. La 56 de ani, Nicolas Sarkozy are deja trei fii /Pierre, 26 de ani, Jean, 25 ani, şi Louis, 14 ani/. El este de asemenea bunic, iar Carla Bruni-Sarkozy, 43 de ani, are un fiu cu filosoful Raphaël Enthoven, Aurélien, 10 ani.

Palatul Elysee, sediul preşedinţiei, a anunţat că nu va publica niciun comunicat asupra naşterii copilului, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-09

TAGURI: Carla Bruni-Sarkozy, Nicolas Sarkozy
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...