2017-01-20 18:08

ULTIMA ORA


Carne de cal vândută în loc de carne de vită în Piaţa Obor

 |  23:24
Carne de cal vândută în loc de carne de vită în Piaţa Obor

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au verificat  cinci unităţi de comercializare a cărnii din Piaţa Obor din Capitală. Aceștia au constatat, în urma analizelor, că o mare parte din carnea comercializată ca fiind carne de vită era de cal. Potrivit Mediafax, 86% dintre probele prelevate au confirmat faptul că se comercializa carne de cal în loc de carne de vită. În aceste condiţii, comisarii au oprit de la comercializare cantitatea de aproximativ 1.000 de kilograme carne de cal şi au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Documentele de control vor fi înaintate organelor de urmărire penală pentru aplicarea prevederilor legale, mai menţionează ANPC.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-12

TAGURI: carne, cal, OborComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OBSERVATOR
02 Sep 2011

pai carnea de cal e buna.Calul e cel mai curat animal......vedeti sa nu fie de ciine:))).Carnea de cal e ubul din INGREDIENTELE prepatului SALAM DE SIBIU.
STEFAN
02 Sep 2011

Chiar e adevarat. Carnea de cal se spune ca e foarte buna, italienii o consuma cu brio...e prezenta in salamurile lor...! Doar sa nu fie mortaciuni, dar asta se poate si in cazul vitelor... In rest e o problema de informare si de educare a gusturilor.

Adauga un comentariu

Random image