2018-12-12 21:26


Casa lui Amy Whinehouse se va transforma într-o fundație

 |  10:04
Casa lui Amy Whinehouse se va transforma într-o fundație

Locuinţa din Londra a lui Amy Winehouse  va deveni sediul Amy Winehouse Foundation, o fundaţie înfiinţată de Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, pentru a-i ajuta pe tinerii şi pe adolescenţii care se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, informează dailymail.co.uk.

Casa, situată în Camden Square, în nordul Londrei, este considerată "prea valoroasă" pentru a fi vândută, potrivit publicaţiei The Sun. "Toţi şi-au unit eforturile pentru a face (din fundaţie, n.r.) un proiect de succes - studioul de înregistrări, prietenii, managementul. (...). Să stabileşti sediul fundaţiei în vechea ei casă este ceva ce dă sens (proiectului, n.r.)", a declarat o sursă pentru The Sun.

Fundaţia va fi parţial finanţată din încasările obţinute din comercializarea piesei "Body and Soul", pe care Amy Winehouse a înregistrat-o în duet cu celebrul cântăreţ Tony Bennett, în martie, şi care va fi lansată sub forma unui disc single. Tonny Bennett a înregistrat "Body and Soul" cu Amy Winehouse la Abbey Road Studios din Londra şi a lăudat-o pe cântăreaţa britanică pentru calităţile ei interpretative care-i permiteau acesteia să cânte cu uşurinţă inclusiv piese de jazz.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie,după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Cauza oficială a decesului cântăreţei nu a fost încă determinată. Pe lângă premiile, criticile favorabile şi succesul comercial de care s-a bucurat, Winehouse a atras atenţia presei prin problemele pe care le-a avut legate de consumul de substanţe interzise. Ea a recunoscut în mai multe interviuri că avea tendinţe de automutilare, probleme alimentare şi că suferea de depresie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...