2016-12-02 20:07

ULTIMA ORA


Casele romilor din Strehaia, percheziţionate de poliţişti

 |  09:39
Casele romilor din Strehaia, percheziţionate de poliţişti

Peste 110 de poliţişti au participat la percheziţiile palatelor romilor din Strehaia. Ancheta vizează administratorii unor societăţi comerciale, căutați pentru infracţiuni economice.

"Peste 110 de poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi au descins la şapte locaţii din oraşul Strehaia, locaţii ce aparţin administratorilor mai multe societăţi care au comis mai multe infracţiuni economice", au explicat reprezentanţii autorităților. În urma percheziţiilor șase persoane, printre care şi responsabilul unei societăţi de exploatare a cărbunelui din Motru, au fost aduse pentru audieri la IPJ Mehedinţi. Acestea sunt acuzate de evaziune fiscală și înşelăciune, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-20

TAGURI: Strehaia, perchezițiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Radio România, reacţie în urma percheziţiilor care au avut loc la SRR Radio România a reacţionat joi, în legătură cu percheziţiile care au loc la sediul... 17 Noi 2016 | (2)
Percheziţii DNA. Soțul șefei AEP ar fi încercat să fugă cu mai multe documente Soțul șefei Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, ar fi încercat să... 15 Noi 2016 | (2)