2018-12-10 19:44


Castelul Balcic a devenit loc de atracţie pentru nunţi

 |  19:17
Castelul Balcic a devenit loc de atracţie pentru nunţi

Complexul castelului Balcic din Bulgaria - construit din ordinul reginei Maria în perioada când Cadrilaterul aparţinea României - a devenit în această vară loc de atracţie pentru nunţile unor cupluri din întreaga lume, inclusiv din Iran, notează presa bulgară.

Peste 30 de cupluri din Bulgaria, SUA, Elveţia, Australia, Slovacia, dar şi România au ales acest loc pitoresc de pe malul Mării Negre pentru a marca momentul întemeierii unei familii.

Cea mai exotică nuntă a fost cea a unui cuplu din Iran, care a ales să se căsătorească aici după ce mirii au văzut castelul Balcic când au fost într-o vizită de afaceri. Cuplul iranian s-a căsătorit respectând strict vechile tradiţii şi ritualuri persane, precizează Sofia News Agency. Unele dintre miresele care au venit la Balcic nu au îmbrăcat tradiţionala rochie albă, ci au purtat rochii colorate. O tânără din Statele Unite s-a măritat în rochia de dantelă care a aparţinut bunicii sale. Decorurile au fost alese în general pentru a se potrivit cu peisajul şi au inclus creaturi marine şi nuanţe de albastru. Cuplurile au preferat în general salonul în care regina Maria obişnuia să-şi celebreze zilele de naştere.

Tariful pentru o nuntă la Balcic, aşa cum este afişat de Primărie, este de 200 de leva (circa 100 de euro).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...