2018-07-18 19:38


Cătălin Ivan, ales preşedintele PSD Sector 1

 |  18:01
Cătălin Ivan, ales preşedintele PSD Sector 1

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost ales, sâmbătă, preşedinte al filialei PSD Sector 1, fiind singurul candidat la funcţie, scrie Realitatea.net.

Votul pentru Cătălin Ivan a fost deschis şi nu au fost înregistrare voturi împotrivă. Totodată, cu această ocazie a fost ales şi consiliul de conducere al organizaţiei.

La conferinţa PSD sector 1 au luat parte preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, dar şi fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Noul preşedinte executiv al organizaţiei de sector 1 a Partidului Social Democrat este Dan Tudorache, conform votului exprimat de cei aproape 500 de membri prezenţi la Conferinţa de sâmbătă, de la Romexpo, scrie Agerpres.

În cadrul votului s-au exprimat doar trei abţineri şi niciun vot împotrivă. De asemenea, în calitate de secretar al organizaţiei a fost ales Vasile Moţoc, în cazul căruia s-au exprimat de asemenea trei abţineri şi niciun vot împotrivă.

Prim-vicepreşedinte a devenit Adriana Antipa cu 15 voturi împotrivă şi 5 abţineri.

Preşedintele interimar al organizaţiei PSD sector 1, Cătălin Ivan, a fost ales sâmbătă, în unanimitate, lider al acestei filiale.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a propus vot deschis, prin ridicarea mâinii, opţiune susţinută în totalitate de cei peste 500 de membri prezenţi la reuniune.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost singurul candidat la şefia organizaţiei PSD sector 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-02-07

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova