2017-01-19 02:30

ULTIMA ORA


Câteva sute de persoane au aşteptat mai multe ore deschiderea primului magazin H&M în România

 |  14:00
Câteva sute de persoane au aşteptat mai multe ore deschiderea primului magazin H&M în România

Câteva sute de persoane, de toate vârstele, s-austrâns vineri în faţa primului magazin H&M din România, deschis în AFIPalace Cotroceni, unii venind încă de la ora 06:00 pentru a beneficia decupoanele cadou oferite de retailer primilor cumpărători.

"Ştiaucă magazinul se deschide la ora 11:00, însă multe persoane au venit încă de laora 06:00, iar cozile au început să se formeze în jurul orei 08:00", adeclarat un reprezentant al firmei de pază, care a adăugat că la coadă s-austrâns peste 500 de persoane.

Clienţiisunt aşezaţi organizat la coada care se întinde pe mai mulţi zeci de metri,fiind "flancaţi" de un număr destul de mare de agenţi de pază, pentrua nu încurca celelalte activităţi din mall.

"Am luat măsuri şi sunt aşezaţi ordonat la coadă, aşaîncât să nu fie încurcate celelalte activităţi care se desfăşoară înmall", a spus un agent de pază.

Pe lângăaceste persoane, alţi câţiva zeci de privitori urmăresc spectacolul dat deangajaţii din magazin.

Cei 60 deangajaţi ai magazinului au dansat minute în şir şi au aplaudat, cântândrefrenul melodiei "We are the Champions". Multe dintre persoanelestrânse la intrarea în magazin recunosc că au venit la inaugurare şi au ales săstea ore în şir la coadă din curiozitate, dar şi din dorinţa de a intra înposesia unuia din cele 100 de cupoane, în valoare de 80 lei, cu care poţicumpăra din magazin.

"Sunt în concediu medical şi, decât să stau acasă, am venit încă de la07:00 să prind un cupon. Ştiam de reducere", a spus ocumpărătoare.

"De la08:00 şi am reuşit să prind cupon. Nu am mai fost într-un magazin H&M, spersă pot cumpăra astăzi", a spus o altă clientă a magazinului.

Cu câtevazeci de minute înainte de deschiderea magazinului, unii angajaţi au împărţitdoamnelor câte un cadou simbolic, un breloc inscripţionat cu H&M.

La ora11:00, country managerul companiei în România, Carlos Duarte, a tăiat panglica,permiţând primelor persoane să intre în magazin.

Deşientuziasmaţi, prezenţa unui număr ridicat de agenţi de pază i-a determinat să intreordonat în magazin, fără să se îmbulzească.

H&M vadeschide sâmbătă magazinul din Unirea Shopping Center, urmat de unităţile dinBăneasa Shopping City (31 martie), Plaza Romania (8 aprilie) şi Bucureşti Mall(15 aprilie).

De asemenea,compania va mai deschide până la sfârşitul anului magazine în Braşov, Timişoaraşi Cluj-Napoca.

Retailerulsuedez H&M cuprinde în prezent 2.200 de magazine în aproape 40 de ţări.Grupul are aproximativ 87.000 angajaţi şi comercializează haine pentru femei,bărbaţi, adolescenţi şi copii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image