2018-12-11 08:51


Caz şocant în Republica Moldova - Criminal în serie care vânează îndrăgostiţi: Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută

 |  13:05
Caz şocant în Republica Moldova - Criminal în serie care vânează îndrăgostiţi: Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută

Poliţiştiidin Republica Moldova caută un ucigaş în serie, după producerea a trei crime încare au fost vizate cupluri de îndrăgostiţi care îşi parcau maşinile în zoneizolate.

Celetrei crime s-au produs în Ialoveni, Nisporeni şi Durleşti, o localitate delângă Chişinău, potrivit Pro TV.

Defiecare dată, ucigaşul a luat vieţile unor îndrăgostiţi care îşi parcaserămaşinile în locuri izolate. Pe fete le-a batjocorit iniţial, iar pe băieţi i-aîmpuşcat cel mai probabil după ce au văzut cum iubitele lor erau violate.

Încazul de la Durleşti, maşina părăsită în câmp a fost observată de localnici, careau chemat poliţia.

Aceştiaau găsit în autoturism o tânără dezbrăcată de la brâu în jos şi împuşcată înceafă, pe bancheta din faţă. Tânărul a fost înghesuit în portbagaj, după ce afost ucis cu două focuri de armă.

Poliţiştiiau constatat că aceştia au fost executaţi cu o armă de vânătoare cu alice.

Băiatulde 19 ani se numea Ilie Racu şi era elev în clasa a douăsprezecea. OlguţaCâslaru, iubita sa, avea doar 15 ani şi era elevă în clasa a opta. Cei doi seiubeau de câteva luni.

Seriacrimelor la indigo a început în Ialoveni, în septembrie 2010, când un bărbat şio femeie au fost împuşcaţi cu o armă cu glonţ. Ea era goală de la brâu în jos,iar el a fost găsit lângă maşină.

Dublacrimă de la Ialoveni a fost descoperită târziu şi legiştii nu au putut stabilidacă femeia fusese violată.

Înmartie 2011 poliţiştii au localizat un al treilea autoturism cu alţi oameniîmpuşcaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-04-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...