2018-12-12 20:58


Cazul DSK: Raportul medical confirmă violul cameristei

 |  16:25
Cazul DSK: Raportul medical confirmă violul cameristei

Raportul care prezintă concluziile examenului medical efectuat asupra cameristei care se presupune că ar fi fost agresată de Dominique Strauss-Kahn, pe 14 mai, la New York, precizează că aceasta a fost violată, scrie L’Express, care citează informaţii ale unui spital din oraş.

Diagnosticul examenului medical, efectuat la doar câteva ore după ce Nafissatou Diallo a acuzat că a fost agresată este „agresiune”, iar cauza la cauza rănilor este specificat termenul „viol”.

Ulterior, avocaţii francezi ai lui Dominique Strauss-Kahn au criticat publicarea acestui raport, pe care l-au calificat drept „inexact şi rău intenţionat”. Aceştia au declarat că intenţionează să acţioneze în consecinţă pentru încălcarea prezumţiei de nevinovăţie. „Aflând despre comunicatul avocaţilor americani ai lui Dominique Strauss-Kahn, constatăm că raportul făcut de L'Express al unei constatări stabilite numai pe baza declaraţiilor făcute de dna Nafissatou Diallo la spital la 14 mai 2011, prezentat greşit ca un raport al unor experţi medicali destinat procedurii americane, pare inexact şi rău intenţionat”, au scris ei într-un comunicat pentru AFP, preluat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...