2016-12-07 18:25

ULTIMA ORA


Ce au în comun Usain Bolt și Cristiano Ronaldo

 |  00:05
Ce au în comun Usain Bolt și Cristiano Ronaldo

Atacantul Cristiano Ronaldo are valori antropometrice similare cu cele ale sportivului jamaican Usain Bolt, potrivit unui studiu realizat de către Institutul de Biomecanică din Valencia, notează Adevărul.ro. Potrivit studiului realizat de Luis Garces, medic în cadrul institutului respectiv, pentru un film documentar ce a fost difuzat de postul de televiziune Sky Sports, graţie caracteristicilor pe care le împarte cu Usain Bolt, jucătorul formaţiei Real Madrid "reuşeşte un pas mai mare şi o mai mare viteză de mişcare cu membrele inferioare". Studiul relevă că echilibrul existent între înălţime şi masa musculară îi permite lui Ronaldo să se evidenţieze în aspecte atât de diferite cum ar fi saltul, viteza şi puterea cu care loveşte balonul. Usain Bolt este deţinătorul recordului mondial în proba de 100 metri, cu timpul de 9.58 secunde.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-15

TAGURI: Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, valori antropometriceComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ronaldo câștigă al patrulea Balon de Aur Atacantul lui Real Madrid și al Portugaliei, Cristiano Ronaldo, va intra săptămâna viitoare în... 06 Dec 2016 | (0)
Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale Cristiano Ronaldo a ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale în ultimii... 03 Dec 2016 | (0)