2018-12-12 09:36


Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune

 |  13:12
Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune
TeoTrandafir mulţumeşte, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şiziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând căacestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna" şi recomandă ca oricealte informaţii în afara celor oferite de clinica AKH să fie tratate curezervă.

Fostavedetă TV, în prezent deputat PDL, cere scuze că starea de sănătate nu i-a permissă răspundă cu aceeaşi căldură acelora care i-au adresat mesaje sau care auîncercat să o contacteze.

Earemarcă faptul că mulţi jurnalişti au înţeles să nu facă din situaţia sa oinformaţie de cancan, privându-se astfel pe ei înşişi de o audienţă obţinutăuşor şi precizează că şi-ar dori ca fiica sa Maia să nu se sperie când deschidetelevizorul şi află informaţii despre ea. Teo Trandafir se declară mâhnită deunele informaţii "bombastice" despre starea sa de sănătate, venite dela rude sau "cunoştinţe" din ţară.

TeoTrandafir spune că îi este dor să revină în ţară,îi este dor de România ei şi dă asigurări că se află pe mâini bune.

Prezentăm integral textul scrisorii deschise transmisă, vineri,agenţiei MEDIAFAX, de către Teo Trandafir:

"Dragiimei,

Dupădouă luni de tratament medical şi două operaţii, încerc să-mi adun puterile, săpot scrie câteva rânduri, pentru că mi-e tare tare dor de prietenii mei. Mi-edor de casă, de studenţii mei, de oamenii care zilnic îmi trimit scrisori saupostează pe adresa mea de facebook, iar eu încă nu mă simt în putere să lerăspund tuturor.

Aşvrea să pot să-i văd pe toţi, să-i strâng în braţe şi să le mulţumesc că măsusţin. Vreau ca fiecare dintre aceşti oameni la care mă gândescacum, prieteni care de-a lungul anilor mi-au fost aproape sau oameni care purşi simplu mi-au apreciat munca, să ştie că mă gândesc cu drag la ei. Vreau săştie că, indiferent de faptul că nu-i pot primi aici, în rezerva de la Viena,nu înseamnă nici că sunt prizoniera medicilor, nici că nu doresc să văd penimeni. Pur şi simplu evoluţia imprevizibilă a bolii nu mi-a permis să facasta.

Suntun om luptător şi fiecare încurajare a lor îmi dă forţă, mă umple de energie.Recunosc că mă amărăşte faptul că încă nu am puterea să răspund fiecărui omcare mi-a trimis o vorbă bună. Pentru asta vreau să-mi cer scuze tuturor celorcare au încercat să ia legătura cu mine, celor care au vrut să mă ajute înorice fel, pentru că nu am avut încă energia să le răspund cu aceeaşi căldură.

Aşvrea să le mulţumesc tare mult şi tuturor ziariştilor, unii foşti colegi şiprieteni, care au înţeles să nu facă din una dintre cele mai dificile perioadeale vieţii mele un subiect de cancan, o marfă bună de vândut bine pe piaţă.Sunt mulţi jurnalişti care au înteles că, în acest caz, sărăcia informaţiilorpicante şi lipsa speculaţiilor nefondate ajută un om să treacă peste un momentgreu.

Aiciîn Spital n-am fost în dispoziţia de a urmări presa constant, însă îmi doresc tare mult ca Maia, fiicamea, să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre mine.

Suntun om care cunoaşte bine mass-media. Ştiu cât de greu e să alegi între a forţao ştire suculentă şi a publica informaţia seacă primită de pe un comunicat depresă.

Celorcare s-au privat pe ei inşişi, fie de audienţa obţinută uşor, fie de o creşterede tiraj sau de accesări mai multe pe net, le rămân prietenă pentru totdeauna. Îi rog în continuare să utilizeze casingură sursă de informaţie credibilă spitalul din Viena, respectiv mediciicare se ocupă de sănătatea mea. Orice alte declaraţiibombastice venite din partea unor rude sau "cunoştinţe" din ţară cred că ar trebui tratate rezervat pentru că am apucatsă văd câteva care recunosc că m-au mâhnit.

Şitotuşi sper să vin în ţară cât mai repede.Oricât ar suna de patetic pentru unii, dupădouă luni de stat aici mi s-a facut un dor de România mea de nu vă pot spune.

Văsărut şi nu fiţi îngrjioraţi, sunt pe mâini bune".

TeoTrandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la ClinicaAKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticulde pancreatită acută de severitate medie. Diagnosticul medicilor de la AKH afost acela de pancreatită severă. Teo Trandafir a suferit două intervenţiichirurgicale, în 24 februarie, respectiv în 25 martie, pentru înlăturarea unornoi urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, medicii precizând marţi căsunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale de sănătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...